Έπιπλα Κουζίνας - Σταύρος Κραβαρίτης | Εταιρικό Προφίλ

 

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1981 έχοντας έδρα την Κηφισιά. Σχεδιάζουμε έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, ντουλάπες υπνοδωματίου, εσωτερικές πόρτες, πόρτες ασφαλείας, συνθέσεις εσωτερικού χώρου και ειδικές κατασκευές προσαρμοσμένες αποκλειστικά στον δικό σας προσωπικό χώρο όπως εσείς τις επιθυμείτε.

Το εργοστάσιο κατασκευής των επίπλων μας διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα και κατάλληλο εκπαιδευμένο προσωπικό για την εγγυημένη διαμόρφωση του άψογου αποτελέσματος. Η τεχνολογία του εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε είναι ενεργειακής απόδοσης, αντιμετωπίζοντας με σεβασμό το οικοσύστημα.

Ο σχεδιασμός του χώρου των επίπλων σας πραγματοποιείται από τους έμπειρους designers μας, δημιουργώντας στον χώρο σας το ύφος που επιθυμείτε να αποδώσετε, δίνοντας τις κατάλληλες λύσεις για το ιδανικό αποτέλεσμα.

Τα υλικά μας που αποτελούνται από ξύλο είνα φουρνιστά: καρυδιάς, κερασιάς, δρυς, οξιάς και σημύδας, συνθετικά ξύλα όπως έβενος, ζαπατέρο, ζεμπράνο και τικ αλλά και μοντέρνα υλικά, όπως βακελίτης, PVC, laminate, mtf, αλουμίνο, ακρυλικό και γυαλί,  καθώς σε όλα αυτά τα υλικά διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων.

Οι πάγκοι μας είναι υδροαπωθητικοί τύπου βακελίτη αλλά και από συμπαγή υλικά όπως μάρμαρο, γρανίτη, τεχνογρανίτη, χαλαζία, staron και corian και οι μηχανισμοί μας βαρέου τύπου (μάρκας blum). Τα συρτάρια διαθέτουν τηλεσκοπικούς μηχανισμούς ανοίγματος και τα ντουλάπια συρόμενους και ανοιγόμενους μηχανισμούς. Στις γωνίες υπάρχουν μηχανισμοί 3/4 ή και σπαστοί διπλοί μηχανισμοί για την σωστή ταξινόμηση του χώρου.

Οι ντουλάπες έχουν τη δυνατότητα να είναι συρόμενες για εξοικονόμηση χώρου, ανοιγόμενες, πτυσόμενες ή και βεστιάρια. Τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι από ξύλο, φυσικοί και τεχνητοί καπλαμάδες, γυαλί λακαριστό ή με φωτογραφικό θέμα, λάκα (γκοφρέ-σατινέ-γυαλιστερή), ακρυλικό και laminate. Στους εσωτερικούς χώρους της ντουλάπας μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ποικίλους μηχανισμούς για την σωστή διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου όπως: ασανσέρ, συρτάρια, παντελονοθήκες, παπουτσοθήκες, γραβατοθήκες κ.τ.λ.

Επομένως υπάρχει μεγάλη ποικιλία υλικών, σχεδίων και χρωμάτων για την επιλογή των επίπλων κουζίνας, μπάνιου και υπνοδωματίου σας που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις.

Οι εσωτερικές πόρτες και οι πόρτες ασφαλείας της εταιρείας μας εγγυούνται το τέλειο αποτέλεσμα με την προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Συνδυάζουν την λεπτότητα μιας χειροποίητης εργασίας με αυτήν μιας άψογα τεχνολογικά εξελιγμένης μονάδας.

Επιθυμία μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη αλλά και λειτουργική ώστε να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι. Σας περιμένουμε επομένως για να επιλέξουμε μαζί τα έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν όχι μόνο στα μέτρα και στις προτιμήσεις σας, αλλά και στις οικονομικές σας δυνατότητες.